Verzenden & retourneren

Levering
Als je iets bestelt bij ons, dan willen wij er voor zorgen dat het pakketje zo snel mogelijk bij jou thuis of bij het gekozen PostNL punt is. Onze standaard is dan ook: voor 16.00 uur besteld, binnen 2 dagen in huis. Bestellingen die in het weekend geplaatst worden, gaan maandag op de post! Orders boven de €75,- euro worden gratis verzonden. Wanneer je order enkel bestaat uit sale artikelen, betaal je €4,99 verzendkosten. Wanneer er ten minste één artikel van de nieuwe collectie bij zit en je bestelling boven de €75,- is, dan verzenden wij het pakketje alsnog gratis.

 
Ruilen & retourneren
De artikelen worden allemaal gecontroleerd voordat ze verzonden worden. Ze worden alleen verzonden wanneer ze 100% in orde zijn. Voldoet het artikel niet aan je verwachtingen, dan kun je het retour sturen of terug brengen in de winkel. Je hebt het recht dit binnen 14 dagen na aflevering te doen. Dit is mogelijk via ons retouradres of onze winkel. 
 
De retourzending dient aan volgende punten te voldoen:
* Meld je retour aan in uw account;
* Geen account? Dan kun je er alsnog een aanmaken of stuur ons een mailtje: [email protected];
* Het artikel is compleet, niet gebruikt/gedragen, of beschadigd;
* De originele kaartjes/labels zitten nog aan het artikel;
* Het artikel is niet gewassen of gedragen.
 
De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening. We adviseren om het pakket met een track en trace code te retourneren zodat het pakket traceerbaar is. Je kunt je bestelling ook retourneren in onze winkel. Wanneer je een online bestelling retourneert in de winkel is het niet mogelijk om het bedrag cash terug te krijgen.

Bij Elise zal uiterlijk binnen 14 werkdagen nadat een product in goede staat retour ontvangen is, het betaalde aankoopbedrag, exclusief de verzendkosten, rechtstreeks op je bankrekening terugstorten.

Retouradres:
You & Me bij Elise
T.a.v. Retouren webshop
Walstraat 12
5341 CK Oss

Sale items mogen niet geretourneerd of geruild worden.